Fotografii aproape de sufletul tau...G.T.®


Fotografia are atatea definitii cate sentimente si emotii pot fi traite. Mi-ar fi dificil sa adaug inca una, deoarece eu nu lucrez cu vorbele, ci cu ochiul. Este ca un film mut.

Sunt un observator al omului, el fiind subiectul lucrarilor mele. Imi place sa cred ca prin momentele surprinse daruesc sens cuvintelor ce nu pot fi exprimate, evidentiez trasaturi bine ascunse in colturile personalitatii fiecaruia, individualizand o alta persoana de cat cea de zi cu zi, dozandu-i in acelas timp intensitatea cuvenita.

Fara o introducere zgomotoasa, va las in compania lucrarilor mele, va invit sa vedeti pe unde a trecut ochiul meu. Poate intr-o zi veti fi in tinta lui… G.T.®

joi, 9 mai 2013

Salonul Mondial EuroFotoArt


În Spaţiul Public European din capitală a avut loc miercuri 08 mai 2013, în prezenţa unui public numeros, lansarea oficială a ediţiei a doua a Festivalului Fotografiei Europene, la care a participat doamna Iulia Deutsch (şef-adjunct Reprezentaţiei Comisiei Europene în România, doana Mădălina Mihalache şeful Biroului de Informare al Parlamentului European, Excelenţa Sa Domnul Oliver Grogan, Ambasadorul Irlandei în România şi a artistului fotograf Ştefan Tóth AFIAP, preşedintele Asociaţiei Euro Foto Art.Gold medal FIAP:
- Gabriel Tudosescu (Romania) - Angel


Gold medal FIAP:
- Trond M. Skaret AFIAP (Norway) - Breaking out I.

Bronz medal FIAP:
- Ruxandra Silvia Călin (Romania) - Bank of ...


Silver medal FIAP:
- Alena Zen (Ucraina) - Still

Bronz medal FIAP:
- Cristina Garzone EFIAP/b (Italia) - Vitaleta`s Church


Gold medal AAFR:
- Alexandra Fira (Romania) - Sad Eyes/ Ochi trişti


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu