Fotografii aproape de sufletul tau...G.T.®


Fotografia are atatea definitii cate sentimente si emotii pot fi traite. Mi-ar fi dificil sa adaug inca una, deoarece eu nu lucrez cu vorbele, ci cu ochiul. Este ca un film mut.

Sunt un observator al omului, el fiind subiectul lucrarilor mele. Imi place sa cred ca prin momentele surprinse daruesc sens cuvintelor ce nu pot fi exprimate, evidentiez trasaturi bine ascunse in colturile personalitatii fiecaruia, individualizand o alta persoana de cat cea de zi cu zi, dozandu-i in acelas timp intensitatea cuvenita.

Fara o introducere zgomotoasa, va las in compania lucrarilor mele, va invit sa vedeti pe unde a trecut ochiul meu. Poate intr-o zi veti fi in tinta lui… G.T.®

vineri, 7 ianuarie 2011

LUMINI DE CRACIUN

Asa mi-a venit, sa fac o plimbare prin Bucuresti...mai ales ca erau aproape -13°, si sunt si in concediu...:)) dar mi-am luat si aparatul sa va arat si voua Bucuresti-ul noapatea, binenteles pentru cei care nu il stiu... cu siguranta cei care il stiu sunt plictisiti de el :))... am reusit sa fac numai cateva cadre din pacate ca am intepenit de frig...ma mir ca nu mi-a inchetat senzorul :))... noroc ca senzorul meu e full frame :))....pacat ca nu am putut sa ma duc prin tot Bucurestiul, m-as fi dus si pe Lipscani dar cand am intrat acolo era prea intuneric....dar o sa mai ma duc cu siguranta...si imi cer scuze ca le-am pus aproape pe toate dar nu stiam pe care sa nu o pun... dar va doresc numai bine si la mai multe poze…G.T.®Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu