Fotografii aproape de sufletul tau...G.T.®


Fotografia are atatea definitii cate sentimente si emotii pot fi traite. Mi-ar fi dificil sa adaug inca una, deoarece eu nu lucrez cu vorbele, ci cu ochiul. Este ca un film mut.

Sunt un observator al omului, el fiind subiectul lucrarilor mele. Imi place sa cred ca prin momentele surprinse daruesc sens cuvintelor ce nu pot fi exprimate, evidentiez trasaturi bine ascunse in colturile personalitatii fiecaruia, individualizand o alta persoana de cat cea de zi cu zi, dozandu-i in acelas timp intensitatea cuvenita.

Fara o introducere zgomotoasa, va las in compania lucrarilor mele, va invit sa vedeti pe unde a trecut ochiul meu. Poate intr-o zi veti fi in tinta lui… G.T.®

duminică, 30 ianuarie 2011

Degusta-ti ce va place...


Am avut onoarea sa fiu invitat de o superba domnisoara la o degustare de vinuri pe Lipscani si am profitat de ocazie si mi-am luat si aparatu cu mine sa il degustam impreuna sper sa-i simtiti gustul… :)

Spune-mi ce vin bei, cum si cu cine-l bei si eu iti voi spune cine esti. (Norbert Got).
A stii sa bei vinul este o adevarata stiinta. (Voltaire)

Cum aceste vorbe ating o parte sensibila a majoritatii barbatilor si prin extrapolare si a femeilor, e bine de stiut adevaratul “ritual” al consumului de vinuri, placerea savurarii fiind o adevarata experienta a simturilor si de ce nu, un “preludiu” spre alte senzatii…G.T.®


Un comentariu:

Anonim spunea...

Foarteeeee frumoaseee !!!!

Trimiteți un comentariu